Veilig betalen

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij Wijnkistjes.be?
Bij Wijnkistjes.be heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden:

Vooruitbetalen

Indien u ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het sturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens.

Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Neemt u alstublieft in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden.

Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 2 werkdagen) voor u gereserveerd.

Let op: Indien u geen bevestiging heeft ontvangen wordt u geadviseerd uw spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen.

Betalen met Ideal

U hebt ook de mogelijkheid om per iDEAL te betalen. Dit verloopt via een aantal stappen: Wanneer u gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. U legt uw bestelling in uw winkelwagentje. Vervolgens kunt u kiezen bij betaalwijzen om te betalen met iDEAL. U wordt doorgeleid naar uw eigen internet bankieren omgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, Wijnkistjes.be krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.

LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden! Vervolgens kunnen wij beginnen met uw bestelling te verwerken.

Waar vind ik de bankgegevens van Wijnkistjes.be?

Begunstigde: Masha International
Betaling IBAN   nr: ING bank NL37INGB0660004135
Bic INGBNL2A
Plaats: Someren

Gelieve bij betaling bestelnummer te vermelden.

Bij elke levering van Wijnkistjes.be is een rekening toegevoegd waar de BTW afzonderlijk wordt vermeld.