FAQ

Wat zijn de verzendkosten bij Wijnkistjes.be?

Voor bestellingen binnen Nederland, Belgie en Luxemburg hanteren wij een verzendtarief van € 25,- excl. BTW per bestelling.
Vanaf € 500,- excl BTW komen de verzendkosten te vervallen en wordt er gratis verzonden.

Wat zijn de levertijden van Wijnkistjes.be?

Al onze artikelen worden uit voorraad geleverd. Kiest u voor de betaalwijze vooruitbetaling wordt de bestelling verzonden zodra het bedrag op de rekening van wijnkistjes.be is bijgeschreven. Al onze leveringen worden gedaan door onze pakketdiensten, zij garanderen dat 98% van de bestellingen de volgende dag geleverd wordt in Nederland en België.

Wat is de garantie?

Opdrachtnemer geeft slechts garantie voor de door haar elders ingekochte goederen indien en voor zover de betreffende fabrikant/leverancier garantie verstrekt. Van elke andere garantie is slechts sprake indien zulks uitdrukkelijk schriftelijk tussen partijen is overeengekomen. In het geval door opdrachtnemer overigens garantie wordt verstrekt, betreft de garantie uitsluitend het herstel of vervanging van de geleverde zaken dan wel verbetering van de verrichte werkzaamheden, een en ander ter uitsluitende keuzen van Wijnkistjes.be. Eventuele bijkomende kosten verband houdende met de vervanging, zoals vervoerkosten, ontwerpkosten en arbeidsloon, e.d. zijn voor rekening van de opdrachtgever. De opdrachtgever van opdrachtnemer kan geen enkel recht uit enige garantie doen gelden, zolang zij zelf niet aan al haar verplichtingen jegens opdrachtnemer heeft voldaan.